UnoCorn Duo logo

 

Billede1

  

Velkommen, Glæd dig til en time i godt selskab med UniCorn Duo, og lad dig føre vidt omkring gennem en times varieret program af udtryksfuld, energisk og raffineret musik til hjertet, kroppen og hjernens forunderlige, fantastiske og finurlige kringelkroge. 

UnoCorn Duo logo

  • viser på dansk med Mona i den vokale front til akkompagnement af Anders’ elegante, raffinerede guitarspil. 
  • Lyden af sølvklart, musikalsk filigranarbejde i egne arrangementer af kendte og elskede folkemelodier for to mandoliner. – to helt særlige og vidunderlige instrumenter specielt bygget til duoen i Tyskland . 
  • klassikere fra den internationale folkemusik i samklang med egne kompositioner. 
  • Mandolin og guitar når det er bedst, når duoen spiller irsk og engelsk, ny og gammel musik i egne fortolkninger.

 

Alt serveres med en blanding af lethed og fordybelse i en koncert præget af intimt nærvær med publikum 

UnoCorn Duo logo

Mona Kjær Ditlevsen: vokal, mandolin

Anders Levring: Guitar, mandolin og vokal

UniCorn Duo har optrådt på Mariefestival, Esbjerg Vandrerhjem (Koncertposten), Fanømusikkens dag, ved private fester og egne stuekoncerter og på online sessions arrangeret af Ayers Folkclub (Skotland) og Windsor Folkclub i Windsor, Ontario, Canada med deltagere fra Scotland, Irland, Canada, Australien, USA og Danmark.
Anders og Mona er også en del af Cabbie Drennan band , som med sine to skotske medlemmer har optrådt adskillige gange i Mariehaven og Musikgalleriet.

 

Her er til download; pressebillede i høj opløsning og introduktionmateriale i PDF (Ib Corneliussen Nielsen har copyright på pressebillede)

 Pressebillede UniCornDuo   1 Unicorn present

Kontakt:

Anders: tlf 6075 9602, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mona: tlf 2635 1656, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Download: gruppens præsentation