UnoCorn Duo logo

 

Billede1

  

Velkommen, Glæd dig til en time i godt selskab med UniCorn Duo, og lad dig føre vidt omkring gennem en times varieret program af udtryksfuld, energisk og raffineret musik til hjertet, kroppen og hjernens forunderlige, fantastiske og finurlige kringelkroge. 

UnoCorn Duo logo

  • viser på dansk med Mona i den vokale front til akkompagnement af Anders’ elegante, raffinerede guitarspil. 
  • Lyden af sølvklart, musikalsk filigranarbejde i egne arrangementer af kendte og elskede folkemelodier for to mandoliner. – to helt særlige og vidunderlige instrumenter specielt bygget til duoen i Tyskland . 
  • klassikere fra den internationale folkemusik i samklang med egne kompositioner. 
  • Mandolin og guitar når det er bedst, når duoen spiller irsk og engelsk, ny og gammel musik i egne fortolkninger.

 

Alt serveres med en blanding af lethed og fordybelse i en koncert præget af intimt nærvær med publikum 

UnoCorn Duo logo

Mona Kjær Ditlevsen: vokal, mandolin

Anders Levring: Guitar, mandolin og vokal

UniCorn Duo har sat deres musikalske aftryk på de lokale folk-scener, på kirkekoncerter, på Mariefestival, Nationalparkdag , i kunstverdenen og ved private sammenkomster og har overalt spredt smittende begejstring.

Den virtuelle scene har budt UniCorn Duo velkommen, med online sessioner arrangeret af Ayers Folkclub (Skotland) og Windsor Folkclub i Windsor, Ontario, Canada. Disse sessioner, med deltagere fra Scotland, Irland, Canada, Australien, USA og Danmark, har skabt et globalt fællesskab og venskaber på tværs af kontinenterne.


Anders og Mona bringer også deres musikalske talent ind i Cabbie Drennan band, som med sine to skotske medlemmer har givet uforglemmelige oplevelser i det vestjyske fra nord til syd.

UniCorn Duo er ikke blot et musikalsk projekt, men også en del af Forsøgsgårdens Musikvenner, hvor de deler og spreder glæde gennem deres musik. Følg deres eventyr på Forsøgsgårdens Musikvenner og bliv en del af fællesskabet.

Reaktioner fra publikum:

”Stor tak til Mona og Anders for at gøre vores første Musikcafeaften med band "udefra" til en kæmpe succes. Jeg sad nede bagved og lagde mærke til hvordan i ligefrem tryllebandt publikum med jeres helt igennem fantastiske musik.” Niels Jørgen Hvidberg.

 

”Tak for den dejligste aften med skønne musikere” Conni Birch

 

Her er til download; pressebillede i høj opløsning og introduktionmateriale i PDF (Ib Corneliussen Nielsen har copyright på pressebillede)

 Pressebillede UniCornDuo   1 Unicorn present

Kontakt:

Anders: tlf 6075 9602, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mona: tlf 2635 1656, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Download: gruppens præsentation